Česta pitanja | Naklada Slap

Česta pitanja


Popis svih naših knjiga, podijeljenih prema znanstvenom području u koje spadaju, možete pronaći ovdje. Željeni naslov možete pronaći i putem opcije Tražilica A-Ž.
Naslove možete naručiti mailom na nslap@nakladaslap.com ili ih kupiti putem webshopa (košarice).
Ovdje možete pronaći popis knjižara u kojima možete kupiti naša izdanja.
Naslove koji su trenutačno na akciji možete pogledati ovdje. Kupnjom putem webshopa za većinu naših naslova možete ostvariti popust od 10% (popust se ne odnosi na nova izdanja niti na izdanja koja su na akciji).
Na neke od naših naslova odobravamo popust za studente uz predočenje iksice. Za grupu studenata od 15 ili više odobravamo popust od 20%.
Prije prve narudžbe psihodijagnostičkih sredstava potrebno je proći kroz postupak registracije. Detaljne upute vezano uz prvu narudžbu psihodijagnostičkih sredstava nalaze se ovdje.
S obzirom na to da je Ugovor o korištenju psihodijagnostičkih sredstava vezan uz Vas kao stručnjaka i instituciju u kojoj ste bili zaposleni, jednom kada promijenite organizaciju/instituciju Vaš Ugovor više ne vrijedi. Potrebno je ponovno proći kroz postupak registracije novih korisnika, s podacima o novoj instituciji/organizaciji u kojoj ste zaposleni.
Psihodijagnostička sredstva možete kupovati za dvije ili više različitih organizacija/institucija. U tom je slučaju potrebno imati potpisan Ugovor o korištenju psihodijagnostičkih sredstava za obje (ili više) organizacije/institucije za koje naručujete psihodijagnostička sredstva.
Pri nabavi testnog materijala za polaznike dodiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija koji provode istraživanja za kvalifikacijske radove odobravamo popust. Popust se odnosi na potrošne materijale instrumenta (upitnici i testovne knjižice u koje ispitanici direktno odgovaraju, listovi za odgovore, profili) i iznosi 40% (od iznosa cijene materijala u koju nije uračunat PDV).
Potrebno je popuniti obrazac Testovi za istraživanja koji se nalazi ovdje.
U Pregledu testova prema dobi možete pronaći informacije o tome koja su psihodijagnostička sredstava iz naše ponude namijenjena za primjenu na ispitanicima određene dobi.
U Pregledu instrumenata prema strukama možete pronaći informacije o tome koja su psihodijagnostička sredstva iz naše ponude namijenjena za korištenje stručnjacima određene struke.
Popis edukacija i radionica koje organiziramo, podijeljen po različitim područjima – psihologija, logopedija i Montessori radionice, možete pronaći ovdje.
Popis svih edukacija i radionica koje organiziramo možete pronaći ovdje.
Na edukaciju se možete prijaviti putem web obrasca za prijavu koji se nalazi kod svake edukacije za koju je određen datum njena sljedećeg održavanja.
Za edukacije za koje nije određen termin održavanja, možete ispuniti podatke kod opcije „Obavijestite me o idućem terminu održavanja“. Na taj ćete način zatražiti da putem maila dobijete obavijest o terminu održavanja edukacije čim bude organiziran.
Za sva pitanja vezano uz edukacije možete se obratiti mailom na zagreb@nakladaslap.com ili na broj telefona 01/6313-044.
Edukacije iz našeg programa prijavljuju se nadležnim komorama pojedinih struka. Komore zatim donose odluku o broju bodova koji će biti dodijeljen nakon pohađanja edukacije.