Procjena psihomotoričkog razvoja - RPM | Naklada Slap

Procjena psihomotoričkog razvoja - RPM

Nevenka ČuturićŠto mjeri: psihomotorički razvoj zdrave djece
Dob: od 3. do 24. mjeseca
Primjena: individualna
Trajanje: 10-15 minuta
Ocjenjivanje: ručno (upute u Priručniku)
Norme: 1192 zdrave donoščadi u dobi od 1 do 30 mjeseci
Kategorizacija:
0   A   B   C


RPM Komplet
Šifra Naziv Cijena (€) Cijena (kn)
103-50 RPM Komplet (RPM Test [Torba sa svim elementima], 50 kom. Listova za odgovore, Čuturić: Gruba procjena psihomotoričkog razvoja i Čuturić: Psihičko-motorički razvoj djeteta - Monografija)
227,65 1.715,25
RPM Komponente
Šifra Naziv Cijena (€) Cijena (kn)
103-01 RPM Test (Torba sa svim elementima)
155,12 1.168,75
103-02 RPM List za odgovore 41,48 312,50
103-90 Čuturić: Gruba procjena psihomotoričkog razvoja donoščadi u prve dvije godine života (RPM), 2 izd. Jastrebarsko: Naklada Slap, 1996., 20 str. 19,91 150,00
104-91 Čuturić: Psihičko-motorički razvoj djeteta u prve dvije godine života (s normama razvoja), [Monografija], 4. izd. Jastrebarsko: Naklada Slap, 2007., 96 str. 11,15 84,00


RPM omogućuje procjenu psihičkog i motoričkog razvoja pomoću metode miljokaza (određenih ključnih ponašanja koja su značajna za pojedinu razvojnu dob djeteta) i metode pročešljavanja ("screening").
Test uključuje 7 jedinica miljokaza i 24 jedinice za procjenu razvoja djeteta metodom pročešljavanja. U primjeni testa koriste se različiti elementi poput zvečke, lančića, lončića, lopte i slikovnice i uvijek se primjenjuje uz prisutnost roditelja ili odgajatelja.


Upute za prvu narudžbu psihodijagnostičkih sredstava


Psihodijagnostička sredstva dostupna u našoj ponudi namijenjena su kvalificiranim stručnjacima. U skladu s pravilnicima Hrvatske psihološke komore i psiholoških društava, a u svrhu profesionalne primjene instrumenata, prodaja je ograničena na diplomirane psihologe, psihijatre, logopede, defektologe i srodne struke, a za neke od njih potrebno je proći dodatnu edukaciju kako bi se mogli naručivati i koristiti u radu.

Nakon završene edukacije za pojedino psihodijagnostičko sredstvo, polaznici izvan Republike Hrvatske, prilikom prve narudžbe psihodijagnostičkih sredstava prolaze kroz postupak provjere diplome.

Psihodijagnostička sredstva nisu u slobodnoj prodaji i nije ih moguće nabaviti putem posrednika, već se prodaju direktno stručnjaku koji ih koristi u svom radu.

REGISTRACIJA


Kako biste mogli naručivati psihodijagnostička sredstva, prije prve narudžbe potrebno je proći kroz proces registracije.

Registracija uključuje sljedeće korake:

  1. Preuzmite obrazac Registracija za Ugovor, popunite ga i ispunjenog pošaljite na e-mail adresu nslap@nakladaslap.com

  2. Na temelju popunjenog obrasca napravit ćemo Ugovor o korištenju psihodijagnostičkih sredstava (dva primjerka) i poslati Vam ga poštom na adresu koju ste naveli.

  3. Ugovor potpisujete Vi i nadležna osoba u instituciji ili organizaciji. Jedan primjerak Ugovora ostaje Vama, a drugi nam pošaljite na adresu:

    NAKLADA SLAP d.o.o.
    Dr. Franje Tuđmana 33
    10450 Jastrebarsko

NARUDŽBA


Nakon potpisivanja Ugovora psihodijagnostička sredstva iz naše ponude dostupna su Vam za naručivanje.

VAŽNO! Prilikom prve narudžbe nekog od psihodijagnostičkih sredstava iz naše ponude OBAVEZNA je kupnja jednog od ponuđenih KOMPLETA kako biste imali sve pripadajuće komponente potrebne za njegovo korištenje.

U narednim narudžbama istog psihodijagnostičkog sredstva moguće je kupovati one komponente koje su Vam potrebne.

*Za neka od psihodijagnostičkih sredstava iz naše ponude potrebno je, s obzirom na struku osobe koja naručuje, proći dodatnu edukaciju. Njih možete naručiti, ali Vam ona neće biti isporučena dok ne završite potrebnu edukaciju.