Hiperaktivno dijete

Uznemireni roditelji i odgajatelji

Dubravka Kocijan-Hercigonja, Gordana Buljan-Flander, Dinka Vučković

Knjiga "Hiperaktivno dijete, uznemireni roditelji i odgajatelji" autorice D. Kocijan te suradnica G. Buljan Flander i D. Vučković govori o aktualnom sindromu "Deficit pažnje / Hiperaktivni poremećaj" odnosno o sindromalnim smetnjama koje se u literaturi navode kao "Attention deficit hyper-activity disorders (ADHD)". Radi se o sindromu koji se susreće u predškolske i školske djece, pa i adolescenata, a samo izuzetno i u odraslih. U dječaka je 2 do 3 puta učestaliji nego u djevojčica. Iako se radi o relativno blagom poremećaju razvojne dobi, ovaj sindrom predstavlja nemali problem, kako djeci koja od njega pate tako i njihovim roditeljima, učiteljima, odgajateljima, pa i široj zajednici. Pore-mećaj je i velik izazov za različite stručnjake koji se njime bave. Stoga pojavu ove knjige u našoj sredini treba posebno pozdraviti!

Želim naglasiti da je ova knjiga vrijedan prilog psihološkoj literaturi o razvojnoj dobi i da svakako zaslužuje visoku stručnu ocjenu.

Iz sadržaja: Povijest; Epidemiološka istraživanja; Klasifikacija; Simptomatologija; Etiologija; Dijagnostika; Diferencijalna dijagnostika; Terapijske tehnike.Pregledajte dijelove knjige on-line (PDF format):
Sadržaj     Poglavlje


Godina:2004 Izdanje:3.
ISBN:953-191-092-8 Format:16,5 x 22 cm
Uvez:Meki uvez Broj stranica:132


Redovna cijena: 105,00 kn
Na kupnju putem WebShopa odobravamo popust od 10%.

Cijena s popustom: 94,50 kn

Dodaj u košaricuNAPOMENA: U cijenu je uračunat PDV.
Stopa PDV-a na knjige iznosi 5%.

Košarica 
- 
Korisnički račun 
mailing lista
Redovito primajte naše obavijesti

Saznajte više