Edukacija: Wechslerov test inteligencije za djecu - WISC-IV-HR, 4. dan | Naklada Slap

Wechslerov test inteligencije za djecu - WISC-IV-HR, 4. dan

Predavač: dr. sc. Slavka Galić
dr. sc. Krunoslav Matešić, ml.
Vrijeme održavanja: 9:00 - 16:00 sati
Mjesto: Miramarska cesta 105, Zagreb
Program: Program
Cijena: 200,00 kn + PDV = 250,00 kn
(U cijenu je uključena edukacija, radni materijal, osvježenja u pauzama, te prijava edukacije Hrvatskoj psihološkoj Komori)
Napomena: Zbog specifičnosti ove edukacije njena cijena je fiksna.
→ Obavijestite me o sljedećem terminu održavanja
Četvrti dan edukacije za WISC-IV usmjeren je na razgovor o specifičnim slučajevima i rezultatima ispitanika, obradu slučajeva kompjutorskim programom, te na interpretaciju kliničkih klastera u skladu sa CHC teorijom, u cilju doprinosa boljem i kvalitetnijem radu s ovim složenim instrumentom.

Na edukaciji će biti obrađeni unaprijed poslani slučajevi polaznika, grupirani u podskupine.

Polaznici će imati priliku iznijeti svoja iskustva i mišljenja, te zatražiti savjete i preporuke vezano uz specifične slučajeve.

Za sudjelovanje na edukaciji potrebno je unaprijed poslati nekoliko primjera ispunjenih listova za odgovore (prvu i drugu stranicu) djece s nekim specifičnim teškoćama.

Polaznike se moli da odaberu slučajeve koji su posebno zanimljivi i poučni ili su izazvali neke probleme i nedoumice, kako bi mogli biti obrađeni na samoj edukaciji.

Slučajeve se može poslati u skeniranom obliku (na adresu zagreb@nakladaslap.com) ili poštom (na adresu: Naklada Slap, dr. F. Tuđmana 33, 10450 Jastrebarsko). Pritom svakako označite o kojim se teškoćama ili dijagnozama radi.
Dodatne informacije
Primjeri koje polaznici pošalju bit će grupirani u podskupine djece na kojima će se moći izračunati relevantni podaci.

Nakon formiranja skupina slučajeva, rezultati će biti obrađeni i objavljeni u zasebnoj publikaciji, te proslijeđeni svima koji su u prikupljanju sudjelovali.