O nama
NAKLADA SLAP d.o.o. profilirani je izdavač znanstvene i stručne literature, osnovan 1992. godine, koji pored psiholoških i medicinskih izdanja proširuje svoju djelatnost i na ostala znanstvena područja.

Psihologija

Naklada Slap d.o.o. vodeći je izdavač psihološke literature u Republici Hrvatskoj. Naš psihološki program osim sveučilišnih udžbenika, znanstvenih, stručnih i popularnih knjiga usmjeren je i na objavljivanje psiholoških mjernih instrumenata. Osim psihodijagnostičkih sredstava domaćih autora i različitih adaptacija inozemnih testova u mogućnosti smo isporučiti većinu psiholoških instrumenata inozemnih izdavača. Psihološki mjerni instrumenti zaštićeno su sredstvo rada namijenjeno psiholozima te narudžbe testova mogu biti ostvarene tek nakon sklapanja ugovora o poslovnoj suradnji između nas i psihologa kao krajnjeg korisnika. Član smo Međunarodne komisije za testove (International Test Commission), naš glavni urednik delegat je Hrvatskog psihološkog društva u Stalnom odboru za testove Europske udruge psiholoških društava i član je Upravnog odbora Hrvatske psihološke komore. Objavljujemo i dva psihološka časopisa, čiji se sažeci radova mogu besplatno izlistati na našoj web-stranici.

Medicina

Medicinska izdanja drugi su važan segment našeg programa. Objavili smo visokokvalitetne knjige iz različitih područja medicine, a posebno smo ponosni na naša izdanja različitih medicinskih atlasa.

Hrvatska povijest i kultura

Uz nekoliko izdanja iz hrvatske povijesti i kulture ponosni smo na “Biblioteku Požeganu”, u kojoj je objavljena uglavnom izvorna povijesna građa Požege i njezine okolice. Primjerci Biblioteke Požegane nalaze se u nizu svjetski značajnih knjižnica.

Ostalo

S nizom udruga i institucija koje nemaju svoje samostalne redakcije objavili smo različita izdanja znanstvenih, stručnih i prigodnih knjiga te smo i dalje otvoreni za takve oblike rada.

Strateški plan Naklade Slap 2014.-2020.
Postupak javne nabave u Nakladi Slap

Košarica 
- 
Korisnički račun 
mailing lista
Redovito primajte naše obavijesti

Saznajte više