NAKLADA SLAP NA XX. DANIMA PSIHOLOGIJE U ZADRU


Dragi kolege i suradnici,

želimo vas obavijestiti da aktivno sudjelujemo na XX. danima psihologije u Zadru, koji se održavaju od 19. do 21. svibnja na Sveučilištu u Zadru:

U petak 20. svibnja sudjelujemo u sljedećim aktivnostima:

1.) U Dvorani B u sekciji od 15:00 do 17:15 sati sudjelujemo s izlaganjem rada pod nazivom „Psihometrijske karakteristike PAI inventara i mogućnost korištenja prvog dijela inventara u donošenju procjena“, autora dr. sc. Valentine Ružić, dr. sc. Krunoslava Matešića, ml. i mag. Antonije Štefanec.

2.) U Dvorani A od 17:30 do 19:00 sati naš glavni urednik prof. dr. sc. Krunoslav Matešić vodit će okrugli stol pod nazivom „Možemo li i dalje unaprjeđivati kvalitetu psiholoških časopisa?“

3.) U Svečanoj dvorani u 19:00 sati održat će se predstavljanje našeg novog naslova Edukacijska psihologija, na kojem će govoriti: urednica hrvatskog izdanja prof. dr. sc. Izabela Sorić, recenzentica prof. dr. sc. Andrea Brajša-Žganec i naš glavni urednik prof. dr. sc. Krunoslav Matešić.

Pozivamo vas da nam se pridružite na izlaganjima i predstavljanju, te da nas posjetite na našem štandu na kojem ćete, uz brojne druge naslove po sniženim cijenama, moći kupiti i novu Edukacijsku psihologiju, također po akcijskoj cijeni :)

Vidimo se u Zadru :)

[objavljeno: 19.5.2016.]

[Objavljeno: 19.5.2016.]

Košarica 
- 
Korisnički račun 
mailing lista
Redovito primajte naše obavijesti

Saznajte više