NAKLADA SLAP U SKLOPU NACIONALNE KAMPANJE ZA OSOBE S TEŠKOĆAMA ČITANJA I DISLEKSIJOM “I JA ŽELIM ČITATI"

Hrvatsko knjižničarsko društvo, Gradska knjižnica Rijeka i Naklada Slap, pozivaju Vas da nam se pridružite u utorak, 7. ožujka 2017. u 11 sati u Dvorani Zajednice Talijana, Rijeka, na predstavljanje dviju knjiga na temu čitanja, ali iz različitih perspektiva, koje će predstaviti autorice:

Maja Kelić: Ovladavanje čitanjem: priručnik za logopede, učitelje i roditelje, u izdanju Naklade Slap i

Sonja Zubović: Nemreš bit pametan: empatija kao nužnost, roman u izdanju Hrvatskog društva književnika za djecu i mlade.

Željka Miščin, voditeljica Nacionalne kampanje za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom “I ja želim čitati!”, predstavit će Kampanju.

S obzirom na to da se Kampanjom želi povezati sve sudionike koji zagovaraju bolje razumijevanje problema osoba s teškoćama čitanja i disleksijom, Naklada Slap prepoznala je mogućnost svog sudjelovanja. Stoga sastručnjacima iz znanstvene zajednice i iz prakse intenzivno radimo na objavi psihodijagnostičkih sredstava namijenjenih logopedima i psiholozima, koja će služiti sustavnom pristupu rješavanju problema poteškoća čitanja i dijagnostici disleksije te tako omogućiti pravovremenu intervenciju.

Neka svatko od nas ima priliku uživati u čitanju.


[Objavljeno: 6.3.2017.]

Košarica 
- 
Korisnički račun 
mailing lista
Redovito primajte naše obavijesti

Saznajte više