24. GODIŠNJA KONFERENCIJA HRVATSKIH PSIHOLOGA

Od 9. do 12. studenoga u Opatiji se održava 24. godišnja konferencija hrvatskih psihologa na kojoj je Naklada Slap i ove godine sponzor i također aktivno sudjeluje u programu i to u četvrtak 10. studenoga:

  1. Od 8:30 - Okrugli stol: Psihodijagnostička sredstva u kliničkoj psihologiji – analiza stanja i procjena potreba
  2. u 14:00 sati - Predstavljanje novih knjiga i psihodijagnostičkih sredstava Naklade Slap. Bit će predstavljeni sljedeći naslovi: Edukacijska psihologija, Teorije ličnosti i genetička istraživanja te Neuropsihološki aspekti istraživanja ADHD-a kod djece. Od psihodijagnostičkih sredstava:  Strukturirani inventar simuliranih simptoma (SIMS) i Minnesota multifazični inventar ličnosti-2 – Restrukturirana forma® (MMPI-2-RF®).
  3. U 18:30 sati u sekciji Kliničke neuropsihologije sudjelujemo izlaganjem rada pod nazivom Spolne razlike u inteligenciji mjerenoj hrvatskom verzijom WISC-a-IV.

  4. U četvrtak i petak svakako nas posjetite i u našem izlagačkom prostoru, gdje ćete pronaći knjige iz psihologije i psihijatrije po prigodnim cijenama.
    Relevantne informacije o psihodijagnostičkim sredstvima iz našeg programa, također potražite kod naših psihologa kao i uvid u novije objavljena psihodijagnostička sredstva – MMPI-2-RF, SIMS, PAI, te uvid i probu e-PONS-a, programa za elektroničku primjenu i bodovanja PDS-a.

    Vidimo se u Opatiji!

    [Objavljeno: 8.11.2016.]

Košarica 
- 
Korisnički račun 
mailing lista
Redovito primajte naše obavijesti

Saznajte više