23. godišnja konferencija psihologa u Šibeniku


Poštovani kolege i suradnici,

želimo vas obavijestiti da i ove godine aktivno sudjelujemo na 23. godišnjoj konferenciji psihologa koja se održava od 4. do 7. studenoga u Šibeniku:

1.) Naš glavni urednik prof. dr. sc. Krunoslav Matešić sudjelovat će na Okruglom stolu: Povijest hrvatske psihologije: brinemo li dovoljno? u petak 6. studenoga od 9:00 do 10:30.

2.) U petak 6. studenoga u sekciji Organizacijske psihologije, koja traje od 14:30 do 16:30 sudjelujemo u izlaganju rada pod nazivom Evaluacija Gibsonova spiralnog labirinta na zaposlenim osobama različite dobi, autora dr. sc. Valentine Ružić, Martine Ožanić Jukić, prof. i dr. sc. Krunoslavom Matešićem, ml.

3.) Prof. dr. sc. Krunoslav Matešić izložit će temu internetskog testiranja u suradnji s dr. sc. Valentinom Ružić i dr. sc. Krunoslavom Matešićem, ml. također u petak 6. studenoga u istoj prethodno navedenoj sekciji Organizacijske psihologije.

4.) U petak, 6. studenoga od 18:00 do 19:30 predstavit ćemo naša 3 nova naslova: Dječja razvojna psihologija (Laura E. Berk), Ovladavanje čitanjem (Maja Kelić) i Iz prakse školskog psihologa – Neću kod Milijane (Milijana Kovačević). Također ćemo predstaviti i naš program za elektroničku primjenu i ocjenjivanje psihodijagnostičkih sredstava ePONS, s primjerima za BIP, DAT, 16PF i PAI.

Danas, sutra i u petak imat ćemo postavljen štand s našim knjigama.

Radujemo se Vašem dolasku!


[Objavljeno: 4.11.2015.]

Košarica 
- 
Korisnički račun 
mailing lista
Redovito primajte naše obavijesti

Saznajte više