Planovi tretmana i intervencije za depresiju i anksiozne poremećaje

Robert L. Leahy, Stephen J. Holland, Lata K. McGinn

Cilj knjige bio je osigurati priručni vodič za najbolje kognitivno-bihevioralne tretmane za anksioznost i depresiju temeljene na istraživanjima i učiniti to u obliku koji bi omogućio zaposlenim kliničarima da ove tretmane odmah primijene u vlastitoj praksi. Knjiga je bila dobro prihvaćena i koristili su je širom svijeta kliničari zainteresirani za primjenu najbolje prakse kognitivno-bihevioralne terapije.

Knjiga je zamišljena tako da služi kao svakodnevni set alata – obrazaca, planova tretmana, primjera dijaloga i popisa tehnika i intervencija. Studenti i osoblje mogu koristiti Planove tretmana na svojim nastavnim satovima, tijekom staža, postdoktorskog treninga i u kliničkoj praksi.

CD-ROM koji je prilog knjizi, oblikovan je kako bi pružio brz i praktičan pristup ključnim elementima tretmanskih paketa – uključujući smjernice za pojedine seanse; popis intervencija za svaki poremećaj; i uzorak simptoma, ciljeva i intervencija za upotrebu u pisanju izvješća o tretmanu. CD također omogućuje korisnicima da ispišu letke i obrasce za procjenu koje će koristiti s pacijentima, te uključuje popise tehnika bihevioralne i kognitivne terapije i uobičajene psihotropne lijekove.Godina:2014 Izdanje:1.
ISBN:978-953-191-782-7 Format:20 x 28 cm
Uvez:Meki uvez Broj stranica:512


Redovna cijena: 441,00 kn
Na kupnju putem WebShopa odobravamo popust od 10%.

Cijena s popustom: 396,90 kn

Dodaj u košaricuNAPOMENA: U cijenu je uračunat PDV.
Stopa PDV-a na knjige iznosi 5%.

Košarica 
- 
Korisnički račun 
mailing lista
Redovito primajte naše obavijesti

Saznajte više