Psihologijski rječnik

Ivan Furlan, Slavko Kljajić, Vladimir Kolesarić, Mirjana Krizmanić, Silvija Szabo, Branimir Šverko

Urednik: Boris Petz

Drugo izdanje Psihologijskog rječnika sadrži mnogo novih natuknica, posebice u područjima psihologije koja su se u posljednje vrijeme najviše razvijala, poput biološke psihologije, kognitivne psihologije, kliničke psihologije i drugih područja u kojima se pojavio veći broj novih pojmova i teorija.

Rječnik sada pokriva i područja koja su u prvom izdanju bila zanemarena, poput traumatske psihologije. Domovinski rat, a osobito uključenost psihologa u pružanje psihosocijalne pomoći, potakli su nas da se uputimo u područje traumatske psihologije, što se odrazilo i u nizu novih natuknica. U posljednjih desetak godina posebno je postala izražena uloga računalnog pristupa pojedinim problemima u znanosti općenito, pa tako i u psihologiji, te je i taj dio razvoja trebalo uključiti u Rječnik.

Novo, nadopunjeno izdanje sadrži popis ljudi iz psihologije i drugih, srodnih struka koji su u nekom razdoblju razvoja psihologije doprinijeli tom razvoju ili u nekom od njezinih brojnih područja dali svoj značajan doprinos.Pregledajte dijelove knjige on-line (PDF format):
Sadržaj     Poglavlje


Godina:2005 Izdanje:2. izmijenjeno i dopunjeno
ISBN:953-191-265-3 Format:16 x 21 cm
Uvez:Tvrdi uvez Broj stranica:578


Redovna cijena: 294,00

Akcijska cijena: 105,00

Vaša ušteda: 189,00Dodaj u košaricuNAPOMENA: U cijenu je uračunat PDV.
Stopa PDV-a na knjige iznosi 5%.

Košarica 
- 
Korisnički račun 
mailing lista
Redovito primajte naše obavijesti

Saznajte više