Veterinarska embriologija

T. A. McGeady, P. J. Quinn, E. S. FitzPatrick, M. T. Ryan

Ur. hrv. izdanja: Mladen Zobundžija, Krešimir Babić, Vesna Gjurčević Kantura, Zvonimir Kozarić

Novo!
Studenti, uz predočenje x-ice, u Centru za edukacije i istraživanja Naklade Slap, Miramarska cesta 105, knjigu Veterinarska embriologija mogu nabaviti po cijeni od 250,00 kn (ne odnosi se na kupovinu putem R1 računa niti slanje poštom).


Razumijevanje staničnih, molekularnih i tkivnih promjena koje prethode rođenju životinje temeljni su uvjet za razumijevanje normalnog razvoja, ali i abnormalnih procesa koji dovode do prirođenih poremećaja. Ovaj udžbenik pruža relevantne informacije za učenje brojnih pretkliničkih i kliničkih predmeta.

Prva poglavlja opisuju diobu, rast i diferencijaciju stanica te nastajanje fetalnih ovojnica, implantaciju i placentaciju. Sljedeća poglavlja opisuju porijeklo, rast, razvoj i sazrijevanje glavnih tjelesnih sustava. Određivanje dobi embrija i fetusa opisano je u posebnom poglavlju.

Genski, kromosomski i okolišni čimbenici koji negativno utječu na prenatalni razvoj prikazani su u posljednjem poglavlju. Literatura na kraju svakog poglavlja daje dodatni izvor informacija o opisanoj temi.

Tablice, dijagrami i brojni crteži pružaju informacije o građi i nadopunjuju koncept prikazan u tekstu.Godina:2014 Izdanje:1.
ISBN:- Format:21,5 x 30,3 cm
Uvez:Tvrdi uvez Broj stranica:392


Redovna cijena: 399,00 kn
Na kupnju putem WebShopa odobravamo popust od 10%.

Cijena s popustom: 359,10 kn

Dodaj u košaricuNAPOMENA: U cijenu je uračunat PDV.
Stopa PDV-a na knjige iznosi 5%.

Košarica 
- 
Korisnički račun 
mailing lista
Redovito primajte naše obavijesti

Saznajte više