Osnove procjenjivanja WISC-om-IV + CD

David P. Flanagan, Alan S. Kaufman

Ur. hrv. izdanja: Slavka Galić

Osnove procjenjivanja WISC-om-IV, drugo izdanje, primjenjuje nov i proširen, u teoriji utemeljen, pristup interpretaciji najnovijeg izdanja WISC®-a i daje početnicima, kao i iskusnim kliničarima razumljive i jasne smjernice za primjenu, bodovanje i interpretaciju najnovijeg izdanja Wechslerovog testa inteligencije za djecu ®.

Kao i sve knjige iz izdanja Osnova psihologijskog procjenjivanja, ova je knjige osmišljena kao pomoć prezaposlenim stručnjacima koji rade u području mentalnog zdravlja da steknu znanje i vještine potrebe za optimalno korištenje glavnih psiholoških instrumenata za procjenjivanje. Svako sažeto poglavlje sadrži velik broj izdvojenih okvira u kojima su još jednom naglašeni ključni pojmovi, dane natuknice i širok raspon ilustracija, te pitanja za provjeru vlastitog znanja koja doprinose boljem upoznavanju i shvaćanju ključnih informacija.

Drugo izdanje uključuje i CD-ROM s, jednostavnim za korištenjem, programom koji automatizira sada proširen i u teoriji utemeljen sustav interpretacije WISC®-a-IV. Uz to, u ovoj se knjizi autori osvrću i na upotrebljivost indeksa opće sposobnosti i kognitivne vještine, sažimaju nova istraživanja o etničkim razlikama, nadopunjuju informacije o primjeni WISC®-a na kliničkim populacijama, uključuju detaljno poglavlje Georgea McCloskeya o integiranom WISC®-u-IV, te uključuju i niz novu studiju slučaja koja sažima prijedlog intervencije i kognitivnu procjenu u slučajevima specifičnih poteškoća i poremećaja učenja.

U potpunosti obrađena i uključena najnovija istraživanja objavljena nakon odjavljivanja prvog izdanja ove knjige čine Osnove procjenjivanja WISC-om-IV nedvojbeno najvažnijim sredstvom stjecanja znanja, a time i praktičnih informacija, uključivo i informacija o značajnim snagama i slabostima ovog testa te savjetima vrijednim za kliničku primjenu.
Edukacije:Pregledajte dijelove knjige on-line (PDF format):
Sadržaj     Poglavlje


Godina:2011 Izdanje:1.
ISBN:978-953-191-743-8 Format:17,5 x 24,5 cm
Uvez:Tvrdi uvez Broj stranica:568


Redovna cijena: 367,50 kn
Na kupnju putem WebShopa odobravamo popust od 10%.

Cijena s popustom: 330,75 kn

Dodaj u košaricuNAPOMENA: U cijenu je uračunat PDV.
Stopa PDV-a na knjige iznosi 5%.

Košarica 
- 
Korisnički račun 
mailing lista
Redovito primajte naše obavijesti

Saznajte više