Primjena Višefaktorskog upitnika rukovođenja (MLQ) i Bohumskog inventara ličnosti (BIP) u organizacijama

Višefaktorski upitnik rukovođenja (MLQ) koristi se prvenstveno na rukovoditeljima, u svrhu proučavanja transformacijskog, transakcijskog i pasivnog/ izbjegavajućeg stila rukovođenja. Prikladan je za korištenje u selekciji, pri promjeni radnog mjesta i unapređenju na poslu, te za individualni, grupni ili organizacijski razvoj i savjetovanje.

Bohumski inventar za opis ličnosti u radnom okruženju (BIP) omogućuje standardizirano zahvaćanje slike koju o sebi ima testirana osoba, s obzirom na relevantne opise dimenzija ličnosti iz njezina profesionalnog života. Vrijednost Bohumskog inventara je u tome što je pri konstrukciji postojala stalna interakcija sa stručnjacima iz područja ljudskih resursa, koji su na temelju svojih iskustava doprinijeli i utjecali na izbor dimenzija u upitniku.

Uspješno se može koristiti ne samo u svrhu selekcije, već i za interne reorganizacije, kao i podloga za pripremu razvoja i treninga zaposlenika.

Oba instrumenta omogućavaju prikupljanje brojnih informacija korisnih u organizacijskom okruženju, kako za izbor kandidata, tako i za procjenu postojećih zaposlenika u svrhu njihova treninga, usavršavanja i postizanja veće radne uspješnosti.

Termin

14.12.2018

Mjesto održavanja

Miramarska cesta 105, Zagreb

Trajanje

9:00 - 17:00 sati

Predavač(i)

dr. sc. Ljerka Hajncl
Monika Končar, prof.

Dodatne informacije

Edukacija je namijenjena psiholozima koji u svome radnom okruženju vrše selekciju i procjenu postojećih zaposlenika.

Napomena: Svi polaznici edukacije mogu se prije održavanja edukacije registrirati na našem portalu za iTestiranje, nakon čega će im biti odobren jedan besplatni kredit za popunjavanje BIP-a, kako bi ga mogli sami ispuniti i isprintati svoje rezultate. Profil s rezultatima polaznici mogu donijeti sa sobom na edukaciju kako bi ga mogli analizirati i prokomentirati.

Cijena

800,00 kn + PDV = 1.000,00 kn

Šifra edukacije:

10960

Možete se prijaviti i telefonski, faksom (01 6313 044; 01 6281 774) ili e-mailom (zagreb@nakladaslap.com).
POLAZNIK za treću i svaku sljedeću edukaciju u istoj godini dobiva popust od 20%!
Sve edukacije su prijavljene Hrvatskoj psihološkoj komori (izjava), a prema potrebi i drugim institucijama.Košarica 
- 
Korisnički račun 
mailing lista
Redovito primajte naše obavijesti

Saznajte više