PPVT-III HR - Peabody slikovni test rječnika

PPVT-III je test širokog raspona koji služi kao mjera receptivnog (slušnog) poznavanja rječnika i namijenjen je osobama u dobi od 2,5 do 90 i više godina.

Može se koristiti kao trijažni postupak za provjeru verbalne sposobnosti djece i odraslih, za trijažu kandidata za posao, te kao mjera poznavanja stranog jezika (ako se primjenjuje na jeziku koji nije materinski jezik ispitivane osobe).

Budući da ne zahtijeva čitanje i pisanje i lagan je za primjenu, PPVT-III je koristan za uspostavljanje odnosa ispitivača i ispitivane osobe, za testiranje predškolske djece, za testiranje osoba s problemima u pisanom jeziku, za osobe koje u grupnim testiranjima postižu slabe rezultate i za otkrivanje oštećenja govora u svakoj životnoj dobi. Koristi se kao mjera lingvističkog potencijala osoba s oštećenjem govora, te za testiranje osoba s različitim poteškoćama (autizam, cerebralna paraliza, psihotični simptomi, umjerene smetnje vida, vizualno-perceptivni problemi).

Test se primjenjuje individualno. Trajanje primjene nije unaprijed određeno, a najčešće iznosi 10 do 15 minuta. Bodovanje je brzo i objektivno i većina se može obaviti već tijekom same primjene testa.

Termin

15.12.2017

Mjesto održavanja

Miramarska cesta 105, Zagreb

Trajanje

9:00 - 17:00 sati

Predavač(i)

prof. dr. sc. Melita Kovačević
doc. dr. sc. Gordana Hržica

Dodatne informacije

Edukacija je namijenjena psiholozima i logopedima

Cijena

800,00 kn + PDV = 1.000,00 Kn

Šifra edukacije:

10580


Navedeni termin edukacije je popunjen. Ako želite primiti obavijest o sljedećem održavanju ove edukacije, kliknite na sljedeći link:
Možete se prijaviti i telefonski, faksom (01 6313 044; 01 6281 774) ili e-mailom (zagreb@nakladaslap.com).
POLAZNIK za treću i svaku sljedeću edukaciju u istoj godini dobiva popust od 20%!
Sve edukacije su prijavljene Hrvatskoj psihološkoj komori (izjava), a prema potrebi i drugim institucijama.Košarica 
- 
Korisnički račun 
mailing lista
Redovito primajte naše obavijesti

Saznajte više