Terapijske priče
Kako pričanjem priča rješavati dječje strahove i teškoće?

Pričanje priča je neophodan dio svakog djetinjstva i odrastanja. Jeste li znali da se svaka priča može koristiti i u terapijske svrhe?

Sljeđenjem pravila započinjanja priče, razrađivanja radnje i glavnih junaka te pažljivim odabirom vrste raspleta i završetka svaka priča može potaknuti korištenje mašte, simbola i metafora te poslužiti u prenošenju ideja i razradi specifičnih teškoća i strahova koji su sastavni dio svakog djetinjstva i procesa odrastanja.

Svaku priču možemo „prekrojiti“ prema specifičnim potrebama djeteta i situacije u kojoj se nalazi, slijeđenjem terapijskih principa koji su utemeljeni na postojećim spoznajama i teorijama.

Na edukaciji ćete se upoznati s osnovnim principima sastavljanja novih terapijskih priča, ali i „prekrojavanja“ postojećih uvriježenih priča koje su sastavni dio svakog djetinjstva. Uz vježbe sastavljanja priče iz slika, iz zadanih pojmova ili na osnovi zadanog uvoda naučit ćete osnovne principe izrade i korištenja priča, s posebnim naglaskom na pitanje – Što nakon priče?

Termin

14.11.2017

Mjesto održavanja

Miramarska cesta 105, Zagreb

Trajanje

9:00 - 17:00 sati

Predavač(i)

mr. spec. Marta Benko, klinički psiholog

Dodatne informacije

Edukacija je namijenjena psiholozima, dječjim psihijatrima, logopedima, odgajateljima, pedagozima, radnim terapeutima, rehabilitatorima, pedijatrima, te svim zainteresiranim roditeljima, djedovima, bakama i ostalim članovima obitelji djece.

Predavačica je završila edukaciju za psihoterapiju igrom i kreativnom umjetnošću u Velikoj Britaniji i registrirani je psihoterapeut i klinički psiholog s 10 godina iskustva u kliničkom/neposrednom/dijagnostičkom, terapijskom i savjetodavnom radu s djecom i roditeljima.

Cijena

800,00 kn + PDV = 1.000,00 kn

Šifra edukacije:

10640


Navedeni termin edukacije je popunjen. Ako želite primiti obavijest o sljedećem održavanju ove edukacije, kliknite na sljedeći link:
Možete se prijaviti i telefonski, faksom (01 6313 044; 01 6281 774) ili e-mailom (zagreb@nakladaslap.com).
POLAZNIK za treću i svaku sljedeću edukaciju u istoj godini dobiva popust od 20%!
Sve edukacije su prijavljene Hrvatskoj psihološkoj komori (izjava), a prema potrebi i drugim institucijama.Košarica 
- 
Korisnički račun 
mailing lista
Redovito primajte naše obavijesti

Saznajte više