ADOS-2 individualna procjena pouzdanosti - napredna edukacija *NOVO*

Napredna edukacija za procjenu pouzdanosti kodiranja je individualna edukacija kojom se analiziraju snimke primjene i kodovi koji su u toj primjeni dodijeljeni od strane polaznika edukacije.

Svaki polaznik u sklopu ove edukacije šalje dvije videosnimke primjene ADOS-2 testa. Jedna od njih treba biti snimka primjene Modula za hodančad, Modula 1 ili Modula 2, a druga snimka primjene Modula 3 ili Modula 4. Videosnimke se šalju u redakciju Naklade Slap, odakle se prosljeđuju predavačicama na analizu i kodiranje, te se analizira stupanj slaganja (pouzdanosti).

Povratnu informaciju polaznici dobivaju u roku od 30 dana od primitka snimke.

Potvrdu o postignutoj pouzdanosti kodiranja polaznici dobivaju ako postignu slaganje u kodiranju od 80 ili više posto za obje snimke. Ako za jednu ili obje snimke ne postignu tu razinu pouzdanosti, potrebno je poslati novu snimku i ponoviti postupak.

Postizanje 80%-tne pouzdanosti obvezni je preduvjet uporabe testa ADOS-2 u znanstvene svrhe. No, također je vrlo važno i poželjno da takvu pouzdanost postignu i stručnjaci koji test primjenjuju u kliničkom radu.

Mjesto održavanja

Miramarska cesta 105, Zagreb

Predavač(i)

doc. dr. sc. Maja Cepanec
doc. dr. sc. Sanja Šimleša

Trajanje

Individualna edukacija

Dodatne informacije

Edukacija je namijenjena psiholozima, pedijatrima, psihijatrima, logopedima, edukacijskim rehabilitatorima i svim ostalim klinički orijentiranim stručnjacima koji su završili početnu petodnevnu edukaciju za ADOS-2 test.

Cijena

1.000,00 kn + PDV po snimci

Šifra edukacije:

10721Možete se prijaviti i telefonski, faksom (01 6313 044; 01 6281 774) ili e-mailom (zagreb@nakladaslap.com).
POLAZNIK za treću i svaku sljedeću edukaciju u istoj godini dobiva popust od 20%!
Sve edukacije su prijavljene Hrvatskoj psihološkoj Komori, a prema potrebi i drugim institucijama.Košarica 
- 
Korisnički račun 
mailing lista
Redovito primajte naše obavijesti

Saznajte više